​Fűtés és Hűtés:

Évszaknak megfelelő otthoni komfort, elegánsan.

Mindent a fűtés és hűtés tökéletes szolgálatában

Mindent a fűtés és hűtés tökéletes szolgálatában. Biztosítva mindig a megfelelő hőmérsékletet, energiatakarékosság mellett. Kellemes hőmérsékletű otthon, kényelmes, meleg padlóval, ami biztonságérzetet nyújt. A Homematic IP szolgáltatásával olyan meleget élvezhetsz a lábad alatt, ami álomszerű, és közben pénzt is megtakarítasz. A motorizált padlófűtési aktuátor fokozatmentesen szabályozza a szobahőmérsékletet, rendkívül energiatakarékosan. A Homematic IP automatizálja a hidraulikus egyensúlyozást. A FALMOT-C12 padlófűtés-szabályozó automatikusan és folyamatosan újraszámolja a fűtővíz optimális áramlási viselkedését, közvetlenül a célhőmérséklet alapján.

Léptetőmotoros szelepmeghajtás?

Az optimális szobahőmérséklet elérése bármikor, éjjel-nappal, energiatakarékossággal jár, és költségeket takarít meg a folyamat során. Hangzik jól, és könnyen elérhető a Homematic IP segítségével. A motorizált szelephajtás rendkívül hatékonyan szabályozza fűtési rendszerét. Pontos hőmérsékleteket lehet elérni az aljzatfűtés aktuátor (HmIP-FALMOT-C12) és egy falra szerelhető hőmérsékletszabályozó (HmIP-WTH-2) segítségével.


Az Okos Padlófűtés Homematic IP-vel

Fedezd fel a jövő padlófűtés-szabályozását a Homematic IP intelligens megoldásaival. Kényelmes és energiatakarékos otthon vár rád!


Homematic IP

Néhány okos otthon rendszernél döntést kell hoznod: Vezetékes vagy vezeték nélküli rendszert válassz? Néhány rendszer zárt és nem kompatibilis más gyártók eszközeivel. A Homematic IP-nél más az irányvonal: Te választhatsz!

 

Homematic IP alkalmazás

Konfigurálj minden beállítást okos otthonod számára a Homematic IP alkalmazásban, és használd azt az eszközeid vezérlésére, szabályozására és felügyeletére bármikor – személyes adatok megadása nélkül!

Homematic IP vezetékes rendszer

Az okos otthon rendszerek különösen megbízhatóak és zavarállóak, amikor az eszközök vezetékes kapcsolaton keresztül kommunikálnak egymással. A kábelen történő adatátvitel pedig rendkívül gyors. Mindez egyesül a Homematic IP Wired (vezetékes) rendszerben.

Az Intelligens Otthon Expertjei Vagyunk

Összefoglalva, bármilyen kérdésed merül fel az intelligens otthonnal kapcsolatban, keress minket bátran. A Homematic IP csapata mindig itt van neked, legyen az termékinformáció, problémamegoldás, szakértő partner keresése vagy visszajelzés megosztása. Segítünk abban, hogy intelligens otthonod még jobban szolgálhassa kényelmed és igényeid.