Szolgáltatásaink

Az intelligens technológia, amely alkalmazkodik a Te igényeidhez

Az személyre szabott lakásautomatizációd az életedet kényelmesebbé teszi, több biztonságot nyújt, és mindeközben energiát és költségeket takarít meg! Ha erről álmodsz, van egy jó hírünk számodra: Az innovatív épületautomatizációs rendszered, a HomeControl, segít megvédeni otthonodat az illetéktelen behatolóktól, jelentős energiamegtakarítást érhetsz el a fűtés- és hűtés terén, és emellett kényelmet is biztosít.

Az intelligens otthont vezérlő HomeControl rendszerünk magas funkcionalitással és pontossággal rendelkezik.

Szakértői útmutatás az intelligens otthonokhoz

Tapasztalatunk és szakértelmünk segítségével vezetünk az intelligens otthonok tervezése és kivitelezése során. Az igényeidre szabott, magas színvonalú otthonautomatizálási megoldásokkal állunk rendelkezésedre.

Megtakarítás

Ha a HomeControl termékkel történik a ház irányítása, akkor az egyes műveletek automatikusan egymásra hangoltak, megtervezettek. Szellőztetés közben a fűtés kikapcsol és nem lesz felesleges fűtési költség. Forró napokon a rendszer először bezárja a redőnyöket ahelyett hogy bekapcsolná a klímaberendezést. Az ablakokat csak akkor nyitja, ha a külső hőmérséklet már a belső alatt van. Ezenkívül szobánként lehet a hőmérsékletet szabályozni, hogy a használaton kívüli helységeket ne fűtsék feleslegesen.

Komfort

Automatikus vezérlések a házban, például a napellenző bezárását, a redőny lezárását vagy a garázsajtó nyitását a HomeControl rendszer automatikusan szabályozza. Emellett lehetséges a különféle használati módokat egymással kombinálni, például az irodai redőny lezárását a kerti világítás bekapcsolásával, vagy ha kimegyünk a házból, az ajtó bezárását a fűtés kikapcsolásával. A szobahőmérséklet és a levegő minősége ugyanolyan egyszerűen szabályozható, mint a lámpák kapcsolása vagy az ajtók nyitása. A hálószobát reggel a kívánt időpontban néhány percre ki lehet szellőztetni vagy a redőnyt a nap állásától függően leengedni vagy feltekerni, hogy a szoba ne hűljön ki és ne forrósodjon fel.

Megbízhatóság

A HomeControl termékek védelmet biztosítanak a betörés ellen, az összes ajtó és ablak központi zárása és felügyelete vagy a mozgás és nyitásérzékelők által kiváltott riasztás, a világítás eseti bekapcsolása, a jelenlét szimulálása. A kiadott vezérlőparancsra mindig érkezik egy visszaigazolás, hogy a kívánt művelet végrehajtása megtörtént. Így a visszaigazolás funkcióval mindig lehetőséged van a mindenkori státusz ellenőrzésére.

Intelligens otthonok tervezése és fejlesztése szakértőkkel

Bízd ránk az intelligens otthonod tervezését és fejlesztését. Szakértőink gondoskodnak arról, hogy otthonod a legmodernebb technológiát és funkcionalitást kínálja, miközben maximális kényelmet és biztonságot nyújt.

Mindenből a legjobb

Cégünk nem gyártóspecifikus, és nem specializálódik egy termékcsoportra. Mindig az adott vezérlési feladathoz igazítjuk a legmegfelelőbb eszközöket. Amennyiben épületautomatizálását tervezi, akkor a legköltséghatékonyabban jár el, ha minél több dolgot integrál a rendszerbe.

Funkciók

Legyen ez világítás, árnyékolás, szellőztetés, hűtés, fűtés, öntöző rendszer, medence gépészet, multimédia vezérlés vagy gépészeti rendszerek, Cégünk vállalja komplett épületfelügyeleti rendszerek generál villamos kivitelezését a tervezéstől a programozásig.

Fejlesztési támogatás

Az intelligens otthon projekted sikeréhez hozzájárulunk azzal, hogy szakmai coachingot biztosítunk. Tapasztalataink és szakértelmünk segítségével vezetünk téged a projekt teljes folyamatán keresztül. Megosztjuk az előnyöket, de ugyanúgy felhívjuk a figyelmet a buktatókra is. Az együttműködésünk során biztosítjuk, hogy az intelligens otthonod a legjobb módon működjön, és minden elvárásodat túlszárnyalja.