Épületautomatizálás Együtt Önnel Önért!

Köszönettel vettük megtisztelő érdeklődését cégünk és az általunk képviselt gyártók termékei iránt iránt.

A HomeControl Hungary Kft. 2010 óta működik. Fő profilja az epületfelügyeleti rendszerek, intelligens épületek vezérlésének telepítése, programozása, gépészeti rendszerek vezérlésének kivitelezése, a rendszerekhez szükséges elemek fejlesztése, forgalmazása, szakszerű beüzemelése, szervizelése.

Célunk a Beruházói igények maximális kiszolgálása, a legmagasabb minőségi és esztétikai színvonalú munka elvégzése a legfejlettebb és legmodernebb eszközökkel. Célkitűzéseink között szerepel az épületautomatika fontosságának népszerűsítése Magyarországon.

Ennek szellemében indítottuk el vállalkozásunkat, mely fokozatosan és dinamikusan fejlődik.

Elmondható, hogy cégünk üzleti filozófiájának alapvető pillére, hogy az általunk elvégzett munkák mellé teljeskörű szakmai támogatást biztosítunk a tervezéstől a munka elvégzéséig.

Cégünk alapelve, hogy nem kötődünk kizárólag egyetlen gyártó termékeihez. Minden projektnél a specifikus vezérlési igényekhez igazítjuk a leginkább megfelelő eszközöket. Ez vezetett a kínai GVS vállalattal való szorosabb együttműködésünk kialakulásához. A GVS által kifejlesztett KNX eszközök magas megbízhatóságukkal és minőségükkel tűnnek ki, és cégünk büszkén látja el a magyarországi forgalmazói szerepét 2015 óta.